Vilket engagemang passar just dig?

Det finns olika sätt du kan engagera dig i Plogga, beroende på om du är privatperson, företag eller organisation. Häng med så förklarar vi!

 • Privatperson

  Kan bidra genom att skapa officiella PLOGGA-event eller delta i redan existerande event via Plogga på Facebook. Om du vill skapa ett officiellt event och har en idé om var och när du vill genomföra din PLOGGNING så hjälper vi dig med resten.

 • Företag

  Vi kommer gärna och föreläser för er och era medarbetare och genomför en PLOGGNING på plats. Ni får ett diplom för steg 1 i Plogga-utbildningen och i förlängningen ser vi att ni blir partner till Plogga och tillsammans med oss skapar ett renare Sverige.

 • Skolor

  Motion främjar inlärning och vi hjälper er gärna att skapa stolta framtida miljöhjältar. Vi kommer och föreläser på idrott och hälsa-lektionerna och PLOGGAR med era elever. Vi har många spännande och lekfulla metoder för att genomföra det här momentet och göra det spännande och lärorikt. Barn och ungdomar som normalt inte är vana vid fysisk aktivitet, dom “lurar” vi igång genom vår moderna skattjakt. 

 • Kommun

  Vilken kommun blir Sveriges första skräpfria zon? Vi kommer gärna och föreläser för er och genomför en PLOGGNING på plats. Ni får ett diplom för steg 1 i Plogga-utbildningen och i förlängningen ser vi att ni blir partner till Plogga och tillsammans med oss skapar ett renare Sverige.

 • Organisation

  Är ni en organisation som brinner för motion och/eller miljöfrågor? Ta gärna kontakt med oss så kan vi skapa spännande och livskraftiga samarbeten.

Så ordnar du ett Plogga-event

Är du en privatperson som vill ordna ett officiellt Plogga-event och bli GRAM-ambassadör? Ta kontakt med oss på PLOGGA via formuläret nedan, så får du ett eget officiellt evenemang i vår kalender på Facebook!

Vi vill veta tid och plats för ditt Plogga-event. Platsen kan vara i anslutning till en park, ett friluftsområde eller mitt i stan. Det bör vara en plats där ni kommer att göra skillnad.

Vi kontaktar dig så fort vi kan för att hjälpa dig med resten.

Nyhetsbrev!

Ja tack! Jag vill ha nyhetsbrev via e-post från PLOGGA!

Är ni ett företag?

Läs mer om hur du som företagare kan engagera dig i PLOGGA och hur du får använda dig av Plogga för att stärka ditt varumärke. 

Läs mer

Sociala media

Gilla oss på Facebook för att få uppdateringar Plogging-event, föreläsningar och för att få kontakt med andra Ploggare. Följ oss även gärna på Twitter och Instagram för att hänga med i svängen!

#DATE:2019-01-21T20:59:29.407Z