Vilket engagemang passar just dig?

Det finns olika sätt på vilka du kan engagera dig i PLOGGINGkulturen, beroende på om du är privatperson, företag eller organisation. Häng med så förklarar vi!

 • Privatperson

  Kan bidra genom att skapa officiella PLOGGA-event eller gå med i redan existerande event nära dig. Om du har en idé om var och när du vill genomföra din PLOGGNING så hjälper vi dig med resten.

  Läs mer
 • Företag

  Vi kommer gärna och föreläser för er och era medarbetare och genomför en PLOGGNING på plats. I förlängningen ser vi gärna att ni även blir en partner till föreningen PLOGGA och tillsammans med oss skapar ett renare Sverige.

  Läs mer
 • Skolor

  Motion främjar som vi vet inlärning och vi hjälper er gärna att skapa stolta framtida miljöhjältar och planetskötare. Vi kommer och föreläser på idrott och hälsa-lektionerna och PLOGGAR med era elever. Vi har många spännande och lekfulla metoder för att genomföra det här momentet och göra det spännande och lärorikt. Barn och ungdomar som normalt inte är vana vid fysisk aktivitet, dom “lurar” vi igång genom vår moderna skattjakt. 

  Kontakta oss
 • Kommun

  Vilken kommun blir Sveriges första Skräpfria zon? Vi bidrar med team, kunskap och hjälper gärna er att komma igång med PLOGGNING. 

  Kontakta oss
 • Organisation

  Är ni en organisation som brinner för motion och/eller miljöfrågor? Ta gärna kontakt med oss så kan vi skapa spännande och livskraftiga samarbeten.

  Kontakta oss

Så ordnar du ett PLOGGAevent

Är du en privatperson som vill ordna ett officiellt plogga-event? Ta kontakt med oss på PLOGGA via promuläret nedan, så får du ett eget officiellt evenemang i vår kalender på Facebook!

Vi vill veta på vilken plats du vill genomföra ditt Plogga-event samt vilken tid du tänker dig. Platsen kan vara i anslutning till en park, eller ett friluftsområde eller mer urbant. Det bör vara en plats där ni kommer att göra skillnad.

Vi kontaktar dig så fort vi kan för att hjälpa dig med resten.

Nyhetsbrev!

Ja tack! jag vill ha nyhetsbrev via e-post från PLOGGA!

Är ni ett företag?

Läs mer om hur du som företagare kan engagera dig i PLOGGA och hur du får använda dig av plogga som aktivitet och i marknadsföring

Läs mer

Donera

Du kan ge en enskild gåva!

För att fortsätta göra ett bra jobb för miljö och hälsa så blir vi supertacksamma om du vill donera till oss.

Vi skickar snygga klistermärken till dig som donerar över 70 kronor och skriver in din adress i kommentarsfältet.

Dina donerade pengar går till administration och till att förbättra PLOGGA plattfromen världen över.

Swish QR
0705678900

Sociala media

Gilla oss på Facebook för att få uppdateringar om alla event, och följ oss på Twitter och Instagram för att hänga med i svängen!

#DATE:2018-05-28T15:50:11.946Z